• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

3-Daagse handbike Hemelvaart Evenement 2020

Ieder jaar organiseert Imminkhoeve een evenement speciaal voor handbikers. In 2020 vindt het Handbike Hemelvaart evenement plaats van vrijdag 25 september t/m zondag 27 september. In samenwerking met Hollister Move Forward, dé hoofdsponsor van de handbikesport, en een fanatieke handbiker Willem Scheffer zetten wij dit event ook dit jaar door in Lemele!
De prachtige Vechtdalstreek met zijn drie bergen (Lemelerberg, Archemerberg en Holterberg) is een perfecte uitvalsbasis voor een fanatiek trainingsweekend.

Gezond handbike menu in het Grand Café

Gezonde voeding draagt bij aan goede sportprestaties. Daarom hebben onze chefs speciaal voor het Hemelvaart Handbike evenement een ontbijt- en dinermenu samengesteld voor de deelnemers. Een menu dat is geïnspireerd door Annemarie Postma! Het ontbijt geeft je lichaam kracht voor de tocht, de lunchsnacks geven energie en het diner herstelt je spieren voor de volgende dag.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden dat kan door een mail te sturen naar reserveringen@imminkhoeve.nl of telefonisch op 0572-331284.
De kosten zijn € 149,- per persoon op basis van 2 overnachtingen, ontbijt, diner en een lunchpakket voor onderweg.

Wilt u tot maandag 28 september verblijven betaalt u slechts € 55,- inclusief ontbijt.

Wilt u alleen mee fietsen en niet blijven overnachten dan kost de losse inschrijving € 7,50 per persoon.

Fiets je mee? Schrijf je nu in.

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284