• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Imminkhoeve blijft open voor mensen met een zorgvraag.

In Zorg -& leefstijl hotel Imminkhoeve herstelt u op een relaxte manier. Het hotel heeft 33 prachtige hotelkamers, gelegen in een rustige omgeving. Wij ontvangen gasten met een zorgvraag, bijvoorbeeld na een operatie. Imminkhoeve biedt een veilige omgeving met zorg, revalidatie en trainingsprogramma’s.

Er wordt veel geoefend, ook buiten op het erf. De persoonlijke aandacht, zorg en een goed ingerichte hotelkamer helpen bij snel en functioneel herstel.  Nergens kunt u beter herstellen dan bij ons.

Voor meer informatie kunt u het beste met ons bellen: 0572-331284 of een email sturen naar: reserveringen@imminkhoeve.nl.

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284