• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Hey enthousiaste vrijwilliger! Zin om ons een handje te helpen?

Imminkhoeve zoekt enthousiaste vrijwilligers die wekelijks op donderdag- en vrijdagochtend in de winkel op ons vakantie-erf willen helpen. Samen met onze cliënten van Baalderborggroep De Hoeve runnen wij ons winkeltje. Een winkeltje waar cliënten zelfgemaakte producten verkopen en waar onze gasten ansichtkaarten en souvenirs kunnen halen.

Imminkhoeve biedt al ruim 45 jaar vakanties aan voor mensen met een beperking. Iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft komt bij Imminkhoeve genieten! Jezelf zijn, plezier hebben, ontspannen en je veilig voelen. Samen op vakantie met zorg en aandacht is waar wij het voor doen.

Lijkt het je leuk om een ochtend mee te lopen? Bel ons of stuur Ria een mailtje!

Imminkhoeve
Lemelerweg 41, Lemele
0572 – 331284
r.erupley@imminkhoeve.nl

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284