• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Landhuis (zorg)hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel en heeft bovendien alle voorzieningen voor mensen die extra zorg nodig hebben.

Er is een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.
In het hotel zijn alle kamers voorzien van een eigen, aangepaste badkamer.
Voor pure ontspanning kunt u op de eerste verdieping gebruik maken van de snoezelbadkamer. Want het is heerlijk om alles even helemaal los te laten.
Kortom: het Landhuis is de ideale accommodatie voor vakantiegangers die graag genieten van extra voorzieningen. Meer informatie over het Landhuis vindt u hier.

Tijdens de individuele hotelweken kunt u als hotelgast gebruik maken van de voorzieningen van het Landhuis Hotel.

Vraag direct een offerte aan

Velden met een * zijn verplicht

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284