• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Ingrediënten;

4 zoete aardappelen
2 kleine blikjes Kikkererwten
500 gram Spinazie
2 teentjes knoflook
2 eetlepels Olijfolie
200 gram Tahin
0,5 liter Water
Peper en zout

Keuken benodigdheden:

Aluminiumfolie
Oven
Koekenpan
Mengkom
Spatel
Lepel
Mes
Vork

Werkwijze;

  1. Boen de zoete aardappel schoon en prik met een vork aan beide kanten de zoete aardappel 3 keer in.
  2. Pak de aardappel in aluminiumfolie in en bak deze in de oven op 200 graden voor 25 minuten
  3. Maak nu de vulling voor de aardappel
  4. Doe twee eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de helft van de knoflook, alle kikkererwten en spinazie aan. Breng alles op smaak met peper en zout.
  5. Maak nu de dressing
  6. Meng in een kom de tahin, de andere helft van de knoflook en water en breng op smaak met peper en zout.
  7. Snij de aardappel over de lange kant in en open deze
  8. Vul de aardappel met de vulling en doe er de tahin dressing over

Wist u dat:

Het vocht van kikkererwten Aquafaba heet en dit op te kloppen is als eiwit schuim en te gebruiken is voor bijvoorbeeld merengue of voor chocolademousse.

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284