• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Samen spelen in de volledig toegankelijke speeltuin 

In 2016 openden wij een unieke en speciaal toegankelijke speeltuin. Spelen voor iedereen met, maar ook zonder een beperking.  En dit is heel bijzonder. Want voor kinderen met een beperking zijn er maar weinig toegankelijke en veilige speelplekken. Kom dus genieten van onze speeltuin! 

De speeltuin

De speeltuin ligt bij het hotel. Vanaf het terras heeft u er een prachtig uitzicht op. Gezinnen zijn van harte welkom om te komen spelen (natuurlijk ook zonder overnachting).

Qua toegankelijkheid past de nieuwe speeltuin natuurlijk uitstekend bij onze vakantieaccommodaties.Speeltuin Imminkhoeve

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284