• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Steun Imminkhoeve en word donateur 

Imminkhoeve ontvangt geen subsidies of overheidsbijdragen. Al ons werk wordt betaald uit inkomsten van het hotel en de accommodaties. Voor extra dingen, zoals aanpassingen en de aanschaf van hulpmiddelen, is Imminkhoeve geheel afhankelijk van donaties, sponsoring, giften en legaten. Imminkhoeve kan dus niet zonder de steun van donateurs. Wordt daarom donateur en steun ons voor € 25,- per jaar. Zo kunnen wij het werk blijven doen waar we goed in zijn.

Natuurlijk mag u ons ook met een ander bedrag steunen, alle bedragen zijn welkom! Als dank voor uw donatie ontvangt u van ons het speciale Imminkhoeve schaapje.

Wat wij doen met de steun van een donateur

Cadeau donateur: ImmiWij investeren uw donatie in de beste voorzieningen en zorg voor onze gasten. Want mensen die extra zorg nodig hebben, hebben toch ook recht op een fijne vakantie?

Word donateur en doneer € 25,- per jaar aan Steunstichting Imminkhoeve. Ons belangrijkste doel is het organiseren van activiteiten voor mensen die extra zorg en aandacht nodig hebben.

Bestuurssamenstelling
Popko Muller (voorzitter), Gert Siffels, Diny van der Beeke, Ria Schuurman en Henk Scholten. De steunstichting hanteert geen beloningsbeleid voor de bestuursleden.

Contactgegevens
U kunt een e-mail sturen naar reserveringen@imminkhoeve.nl. U ontvangt bij donatie van € 25,- (of meer) het Imminkhoeve schaapje.

IBAN-nummer Steunstichting Imminkhoeve: NL 05 RABO 0127819290
RSIN-nummer: 801405555

Voor vragen kunt u contact opnemen met het Secretariaat.
*De receptie is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur.

Beleidsplan – Steunstichting

Jaarrekening 2016 steunstichting

Jaarrekening 2017 steunstichting

jaarrekening 2018 steunstichting

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284