• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Opening Zorg- en leefstijlhotel 20 maart

2020 is in volle gang. De dagen worden langer, de zon breekt door en de vogels laten zich weer horen. Op 20 maart 2020 is het dan eindelijk zover. Wij mogen u laten zien waar wij in de afgelopen maanden achter de schermen hard aan gewerkt hebben. Op deze dag openen wij namelijk onze deuren als eerste Zorg- en Leefstijlhotel van Nederland! En deze heugelijke dag vieren wij graag met u.

Meld u aan voor 20 maart 

Droomhuis

Wij zijn trots op Het Droomhuis, want het is uniek in Europa. Het is een snoezelruimte waar al uw zintuigen aan bod komen. Niets moet en alles mag. U krijgt rust in hoofd en lichaam. U ervaart er diepe ontspanning. Liggend op zachte dekens kunt u wegdromen op zachte muziek.

Snoezelen maar... 

Handbike

Ieder jaar organiseert Imminkhoeve een evenement speciaal voor handbikers. In 2020 is het Handbike Hemelvaart evenement, van donderdag 21 mei t/m zaterdag 23 mei.

Fiets je mee? 

Iedere woensdag speelmiddag!

Onze aangepaste speeltuin is opgepoetst en klaar voor gebruik! Kom op woensdagmiddag samen met je opa, oma, vriendje of vriendinnetje spelen.

Woensdag, speelmiddag! 

Imminkhoeve wandeltocht 19 en 20 september 2020!

Vanuit de Imminkhoeve start U met een wandeling naar keuze, variërend in afstand van 5 tot 30 km. De route van de wandelingen voert U over de Lemelerberg en de Archemerberg.

Wandel je mee? 

Vakantie bij Imminkhoeve

Prachtig gelegen in het mooie vechtdal

Imminkhoeve is een vakantieoord in Overijssel en staat al 45 jaar voor het verzorgen van vakanties voor iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. Wij geloven in een plek waar ieder mens welkom is, waar iedereen zichzelf kan zijn en samen plezier en ontspanning beleeft.

Unieke voorzieningen

Vermaak voor jong en oud

De splinternieuwe, aangepaste speeltuin biedt vermaak voor jong en oud. Er is ook een 'droomhuis' voor optimale ontspanning. Dit alles is omringd door prachtige natuur met een landgoedachtige uitstraling.

Gastvrij

Bij ons is aangepast ook echt aangepast

We verwelkomen groepen ouderen, mindervaliden, gezinnen, koppels en alleengaanden. Bij Imminkhoeve vindt u een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Heeft u speciale zorg of hulpmiddelen nodig? Wij zorgen ervoor.

Imminkhoeve. Alles op één vakantie-erf.

Landhuis

40-54 personen

Landhuis

40-54 personen

Het Landhuis is een volledig rolstoeltoegankelijke accommodatie, met alle voorzieningen voor mensen die extra zorg nodig hebben.

Familiehuis Brink

4-11 personen

Familiehuis Brink

4-11 personen

Gezellig familiehuis, geschikt voor vier tot dertien personen, met twee of meer kinderen.

Schaapskooi

8-16 personen

Schaapskooi

8-16 personen

De Schaapskooi is een volledig aangepaste groepsaccommodatie met een eigen, afsluitbaar privéterras met uitzicht over de weilanden.

Hallehuis

24-41 personen

Hallehuis

24-41 personen

Het Hallehuis is een vrijstaande Saksische herenboerderij met een volledig omheind en overdekt privéterras op het zuiden. Geschikt voor groepen t/m 41 personen.

Voorhuis

8-13 personen

Voorhuis

8-13 personen

Het Voorhuis heeft ruime aangepaste kamers op de begane grond. Geschikt voor kleine groepen met rolstoelgebruik.

Opkamer

8-12 personen

Opkamer

8-12 personen

De Opkamer heeft acht slaapkamers en is geschikt voor acht tot twaalf personen. Met eigen keuken en gezellige huiskamer.

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284