• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Veelgestelde vragen

Meer weten over Imminkhoeve? Bekijk deze website voor het antwoord op uw vragen. In de lijst hieronder staan veelgestelde vragen. Staat uw vraag/antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Is er draadloos internet?

Ja, in alle accommodaties is draadloos internet (Wifi) aanwezig. Bij aankomst ontvangt u het wachtwoord dat nodig is om toegang te verkrijgen.

Is er een rolstoelbus aanwezig?

Imminkhoeve heeft een samenwerking met TCR Tours die de rolstoelbus verzorgt. Als u er één nodig heeft, geef dit dan even aan. Zo kunnen wij deze voor u reserveren.

Zijn er elektrische fietsen aanwezig?

We beschikken over aangepaste elektrische fietsen. U kunt de omgeving prima verkennen met deze elektrische fietsen. 

Welke tilliften heeft Imminkhoeve?

We hebben diverse typen tilliften en tilmatten. Neem voor meer informatie even contact op met de receptie.

Is er een beamer aanwezig?

In het Landhuishotel is een vaste beamer aanwezig. Er is ook een losse beamer met scherm te huur. 

Mogen wij Externe Catering laten komen?

Wij hebben een eigen keuken. Ons keukenteam bereidt de maaltijden voor onze gasten met veel aandacht en liefde. Wij staan daarnaast natuurlijk open voor diëten, koud/warm buffet of andere wensen op het gebied van voeding. Onze gasten kunnen zowel het ontbijt, de lunch als het diner bij ons reserveren. 

Wij begrijpen het als u een avond zelf wilt koken. Het laten komen van externe catering op ons erf is echter niet toegestaan. Door de maaltijden bij ons te reserveren, ondersteunt u Imminkhoeve. Wij werken zonder winstoogmerk. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij denken graag mee! 

Heb ik een reisverzekering nodig?

U kunt overwegen een reisverzekering af te sluiten. Eventuele medische kosten vallen in Nederland gewoon onder uw zorgverzekering. Als u veel dure spullen meeneemt, is het misschien verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Controleer ook of de dekking voldoende is.

Heb ik een annuleringsverzekering nodig?

Een annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding wanneer u door bijv. ziekte of een sterfgeval de vakantie moet annuleren of afbreken. Een annuleringsverzekering dient u meestal binnen 7 dagen na het boeken van de vakantie af te sluiten via gespecialiseerde verzekeraars zoals Unigarant of Allianz Global Assistance.

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284