• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

De omgeving van het Vechtdal

Naast het groene Ommen ligt Lemele in een prachtig gebied in Overijssel. De omgeving heeft veel wandelpaden die geschikt zijn voor rolstoelen. Daarnaast zijn de omliggende dorpen en steden goed toegankelijk. Perfect dus voor een dagje uit! En sla vooral de prachtige wandelroutes van de Lemelerberg niet over.
Vanuit Imminkhoeve kunt u ook het Rolstoelpad lopen ( 4,3 km). 

Kom heerlijk tot rust in deze veelzijdige natuur met bijvoorbeeld bossen, heide en zandverstuivingen. Maar geniet ook van rivieren, zoals de Vecht en de Regge. En u komt historisch ook goed aan uw trekken: bezoek landgoederen, historische molens en musea. Of neem de boot naar Dalfsen

MARKTEN IN DE OMGEVING:

Ommen (8km):         Dinsdagmorgen
Raalte (15km):          Woensdagmorgen
Dalfsen (15km):         Donderdagmorgen
Zwolle (30km):          Vrijdagmorgen
Nijverdal (13km):      Zaterdagmorgen

Zwembad:
Bij zwembad het Ravijn kunt u goed terecht met minder valide personen. Als u van te voren belt, kunt u zelfs het zwembad afhuren.

Winkeltje
Op het terrein van Imminkhoeve staat ons winkeltje met souvenirs, ansichtkaarten, knuffels en nog veel meer.

Imminkhoeve heeft goede contacten met de omgeving. We kunnen je daarom adviseren over verschillende activiteiten voor een dagje uit.
Vraag naar onze activiteitenpakketten of naar onze voorpret!

 

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284