Imminkhoeve

Chef-kok Koen weer aan de slag bij Imminkhoeve

Koen Veldhuizen is sinds juni weer terug bij Imminkhoeve. Wij hadden een kort interview met hem waarin hij vertelt over zijn werk en zijn terugkeer bij Imminkhoeve.

Koen is chef-kok bij Imminkhoeve en verantwoordelijk voor alles wat er in de keuken gebeurt en wordt bereid. Koen vertelt: “De afwisselende werkzaamheden bij Imminkhoeve maken mijn werk erg leuk. Ik doe de inkoop en controle, het koken en het aansturen in de keuken. Bij Imminkhoeve vinden we het belangrijk dat gasten een zorgeloze vakantie kunnen hebben. Onderdeel daarvan kan lekker eten zijn. Ik sta voor lekker koken, zodat de gasten genieten.”

Koen is heel blij dat hij weer terug is bij Imminkhoeve en dat hij een bijdrage kan leveren aan die zorgeloze vakantie voor de gasten. Koen: “Ik hoop dat Imminkhoeve snel weer op volle toeren draait en dat we de corona periode achter ons kunnen laten en vol frisse moed volop aan de slag kunnen! Ik ben enkele dagen per week bij Imminkhoeve en heb daarnaast een nieuwe werkplek bij het Wetshuys in Almelo. Als het daar erg druk is, spring ik daar bij!

Lees ook...

Ander nieuws