Hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over Imminkhoeve? Lees hier alle antwoorden op de veelgestelde vragen.
Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Algemeen

Ja, in alle accommodaties is draadloos internet (Wifi) aanwezig. Bij aankomst ontvang je het wachtwoord dat nodig is om toegang te verkrijgen.

We hebben diverse typen tilliften en tilmatten. Neem voor meer informatie even contact op met de receptie.

Je kunt overwegen een reisverzekering af te sluiten. Eventuele medische kosten vallen in Nederland gewoon onder jouw zorgverzekering. Als je veel dure spullen meeneemt, is het misschien verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Controleer ook of de dekking voldoende is.

Een annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding wanneer je door bijv. ziekte of een sterfgeval de vakantie moet annuleren of afbreken. Een annuleringsverzekering dien je meestal binnen zeven dagen na het boeken van de vakantie af te sluiten via gespecialiseerde verzekeraars zoals Unigarant of Allianz Global Assistance.

We beschikken over aangepaste elektrische fietsen. Ga de prachtige omgeving van Imminkhoeve verkennen op deze elektrische fietsen!

Wij hebben een eigen keuken die heerlijk vers en gezond kookt. Ons keukenteam bereidt de maaltijden voor onze gasten met veel aandacht en liefde. Wij staan daarnaast natuurlijk open voor diëten, koud/warm buffet of andere wensen op het gebied van voeding. Onze gasten kunnen zowel het ontbijt, de lunch als het diner bij ons reserveren.

Wij begrijpen het als je een avond zelf wilt koken. Het laten komen van externe catering is echter niet toegestaan. Door de maaltijden bij ons te reserveren, ondersteun je Imminkhoeve. Wij werken zonder winstoogmerk. Vraag naar onze mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

In het Landhuishotel is een vaste beamer aanwezig die je kunt gebruiken. Er is ook een losse beamer met scherm te huur.