Imminkhoeve

De Baalderborggroep over hun verblijf bij Imminkhoeve

De Baalderborggroep maakt al enkele maanden gebruik van een accommodatie bij Imminkhoeve. Zij zijn erg tevreden en voelen zich goed bij Imminkhoeve.

Lineke Verkade van de Baalderborggroep vertelt over hun verblijf bij Imminkhoeve: “Wij waren op zoek naar een vervangende locatie voor ons logeerhuis. Wij moesten tijdelijk plaats maken voor de COVID afdeling en kwamen bij Imminkhoeve terecht. Het was voor ons heel belangrijk dat we een plek hadden waar onze logés en hun ouders zich goed zouden voelen. Waar we de zorg konden blijven leveren, zoals we dat altijd deden en dat is bij Imminkhoeve gelukt!
We werden fijn ontvangen en er was veel mogelijk. Omdat we voor langere tijd zouden komen, hadden we veel spullen die mee moesten. Hier is altijd goed overleg over geweest en er werd echt gekeken naar onze wensen. Heel erg fijn! We hadden goede verwachtingen van Imminkhoeve. In het verleden zijn we hier vaker geweest, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. De ruimte buiten, de fantastische speeltuin die geschikt is voor rolstoelers en de prachtige snoezelruimte zijn erg waardevol voor ons. Ook de ouders van onze logés en uiteraard de logés zelf benoemen dit regelmatig. Sommigen vinden het zelfs jammer dat we straks weer terug moeten. Het droomhuis bijvoorbeeld is echt fantastisch, wat een ruimte en attributen. We hebben veel logés die in deze snoezelruimte tot rust komen. Even weg van de drukte en even in dit aparte wereldje doet ze goed. Een activiteit die de sensomotorische ontwikkeling ondersteunt en stimuleert is soms moeilijk om te vinden. Het is vaak lastig om iets nieuws te zoeken, maar bij de snoezelruimte van Imminkhoeve is altijd wel wat nieuws te ontdekken of te voelen. Het is dan ook een populaire activiteit tijdens ons verblijf in de weekenden. Die gaan we straks zeker missen!”

Lees ook...

Ander nieuws