Imminkhoeve

Dorine Analbers vertelt over haar werk bij Imminkhoeve

Begin 2021 maakte Imminkhoeve een nieuwe start na een overname door Ledeboer Investments. Dorine Analbers, een vertrouwd gezicht voor velen, kon weer aan de slag als officemanager bij Imminkhoeve. Zij vertelt in dit interview over haar werk en wat Imminkhoeve te bieden heeft.

Zorgvakantie bij Imminkhoeve
Dorine is in april 2016 gestart bij Imminkhoeve en richt zich op het recreatieve deel. Imminkhoeve is gelegen in een mooie, groene omgeving en biedt zorgvakanties voor iedereen die zorg en aandacht nodig heeft. Dorine vertelt hier verder over: “Imminkhoeve heeft 6 aangepaste groepsaccommodaties, een aangepaste speeltuin en een groot Droomhuis waar lekker gesnoezeld kan worden. Gasten kunnen dus genieten van een zorgeloze vakantie. Zomers is het heerlijk toeven op de terrassen op het terrein. Er zijn ook elektrische fietsen waar onze gasten gebruik van kunnen maken. Daarnaast zijn verschillende hulpmiddelen aanwezig.”

Doelgroepen
Imminkhoeve richt zich op mindervaliden, zowel jong als oud. Dorine: “Mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking zijn bij Imminkhoeve aan het juiste adres om te genieten van een vakantie. Ook families zijn van harte welkom in ons familiehuis Brink.”

Nieuwe start
Dorine werkte al enkele jaren bij Imminkhoeve en kon na de overname haar functie als officemanager weer oppakken. Ze is erg blij met de doorstart: “Imminkhoeve is een prachtige locatie en het zou zonde zijn als dit leeg zou komen te staan. Voor mij heeft het gebracht dat ik weer kon starten in januari. Zo dankbaar dat ik weer kan werken op deze prachtige (werk)plek. Al 47 jaar hebben mensen hier vakantie gevierd. Heel fijn dat dit door kan blijven gaan! Het is erg mooi dat enkele accommodaties nu opgeknapt worden. Het Hallehuis heeft bijvoorbeeld weer een mooie frisse uitstraling.”

Gastvrijheid
Dorine verwerkt en coördineert de reserveringen voor de zorgvakanties en ontvangt de gasten als ze aankomen. Daarnaast heeft ze contact met onder andere zorginstellingen en reisorganisaties om samen te kijken wat er mogelijk is bij Imminkhoeve, zodat nog meer mensen kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Dorine: “Als gasten bij ons zijn, zorg ik ervoor dat ze van alles zijn voorzien en dat alles naar wens is. Imminkhoeve is een super mooie plek, iedereen is verrast als ze het terrein op komen rijden. Gasten kunnen hier heerlijk genieten van de omgeving. We staan met het team altijd voor iedereen klaar, gastvrijheid is erg belangrijk voor ons! Ik hoop, samen met mijn collega’s, dat wij snel weer vele groepen mogen ontvangen bij Imminkhoeve. Tot snel.”

Lees ook...

Ander nieuws