Imminkhoeve

Hallehuis gemoderniseerd

Imminkhoeve beschikt over verschillende accommodaties die toegankelijk zijn voor iedereen, zodat kan worden genoten van een zorgeloze vakantie. Een van die accommodaties is het Hallehuis.
Op dit moment wordt het Hallehuis gemoderniseerd. Enkele weken terug is gestart om de kamers op de begane grond opnieuw in te richten en de badkamers te voorzien van nieuw sanitair. Ook wordt alles geschilderd en enkele vloeren worden vervangen. Er wordt met man en macht gewerkt om de werkzaamheden deze week af te ronden.

Over het Hallehuis
Het Hallehuis is een vrijstaande, sfeervolle Saksische herenboerderij. De boerderij is ruim opgezet, waardoor een grote groep (maximaal 41 personen) in deze accommodatie kan verblijven. Het Hallehuis heeft een ruim privéterras. Deze is volledig omheind en ligt bovendien op het zuiden! De accommodatie heeft een gezellige sfeer, in het bijzonder door de knusse open haard. Ook is er een aparte eetzaal en een woonkamer die kan worden omgetoverd tot recreatiezaal. Op de begane grond is een echte snoezelbadkamer te vinden!

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat de mogelijkheden zijn voor reserveringen dan kunt u contact met ons opnemen via reserveringen@imminkhoeve.nl of telefoonnummer 0572 – 331 284 (keuze 1).

Lees ook...

Ander nieuws