Imminkhoeve

Nieuwe klusjesman/tuinman bij Imminkhoeve

Imminkhoeve wordt sinds kort goed verzorgd door de nieuwe klusjesman/tuinman, Willie Wolfkamp. Benieuwd wat precies zijn werkzaamheden zijn?
Willie vertelt: “Binnen Imminkhoeve ben ik de klusjesman/tuinman. Formeel is mijn functie benoemd als medewerker algemene dienst. Dit houdt in dat mijn werkzaamheden heel divers zijn, van het oplossen van een storing in de tv-ontvangst, ophangen van lampen, ontstoppen van doucheputjes tot het reinigen van dakgoten en natuurlijk het onderhoud van de grote tuin.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat het erg afwisselend is. Dat past goed bij mij, want ik ben breed opgeleid en ben handig in veel dingen. Ook het contact met de gasten die hier op vakantie zijn, vind ik prettig. Verder houd ik ervan om zelfstandig te werken en dat ik veel vrijheid heb. Imminkhoeve is weer aan het opstarten met nu nog een klein team, maar ik hoop erop dat het aankomende seizoen de boekingen weer als vanouds binnenkomen. Ik kijk er naar uit!

Lees ook...

Ander nieuws