Imminkhoeve

Nieuwe start voor Imminkhoeve

Er gloort weer hoop aan de horizon voor Imminkhoeve. Dankzij de nieuwe eigenaren is Imminkhoeve een doorstart gegund. Ledeboer Investments, ook eigenaar van Vérian in Apeldoorn en Thuisgenoten in Almelo, heeft Imminkhoeve gekocht. De nieuwe eigenaren beseften het belang van een toegankelijk vakantieoord als Imminkhoeve.

Er staan mooie ontwikkelingen gepland voor Imminkhoeve. Zo zal Imminkhoeve verder gaan als merk voor zorgvakanties en als zorg- en leefstijlhotel. 

Zorgvakanties

Imminkhoeve blijft hét vakantieoord in Nederland om zorgeloos te genieten en we zullen ons blijven inzetten  voor de kwetsbaren in de samenleving. Juist in tijden als deze is het besef groot dat een veilige plek onmisbaar is. Dankzij de tweede kans die ons is gegund, zullen de zorgvakanties nog beter worden. De activiteiten worden uitgebreid en een accommodatie boeken zal straks nog makkelijker worden. 

Zorg- en Leefstijlhotel

Het zorg- en leefstijlhotel zal verder ontwikkeld worden en Imminkhoeve zal naast de zorgvakanties dus ook inzetten op preventie en herstel. Een gezonde leefstijl is misschien wel urgenter en actueler dan ooit. Voldoende beweging, gezonde voeding en een goede nachtrust dragen allen hieraan bij. Samen met onze partners zullen we gasten gaan helpen om te werken aan een gezonde leefstijl. 

We hopen je snel weer te verwelkomen voor een onvergetelijk verblijf bij Imminkhoeve.

Lees ook...

Ander nieuws