• Samen op vakantie met zorg en aandacht
  • Verantwoord en (h)eerlijk eten
  • Samen spelen, met of zonder beperking
0572 - 331284

Open huis uitgesteld door Coronavirus

Het open huis van Imminkhoeve zou vrijdag 20 maart plaatsvinden. Het RIVM heeft ons geadviseerd dit evenement te verplaatsen in verband met het coronavirus. Zij zijn tot dit advies gekomen omdat we bij Imminkhoeve met een kwetsbare doelgroep werken. We kiezen voor veiligheid voor onze gasten en relaties.

Graag nodigen we je uit om vrijdag 2 oktober 2020 aanwezig te zijn bij het open huis en leefstijlsymposium van het Zorg- en Leefstijlhotel Imminkhoeve. Door middel van een leefstijlsymposium vieren wij de vitale verandering van Imminkhoeve. Tijdens deze dag zullen we samen met onze partners een pledge ondertekenen. Hierin beloven wij onze deskundigheid in te zetten voor een betere zorg, een perfecte zorgvakantie en de plek in Nederland waar leefstijlexpertise te vinden is. Ook zullen er interessante sprekers aanwezig zijn en worden er rondleidingen verzorgd.

Datum: vrijdag 2 oktober 2020
Tijd: 14:00 – 19:00 uur
Adres: Lemelerweg 41, 8148 PB Lemele

 

Info over Imminkhoeve

De volledig aangepaste groepsaccommodaties en het sfeervolle rolstoelvriendelijke hotel zijn geschikt voor iedereen die extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft.

Het hotel

Imminkhoeve heeft ook een hotel: het Landhuis. Het is een volledig rolstoeltoegankelijk zorghotel met alle voorzieningen. Het hotel heeft een lounge voorzien van een knusse haard met diverse zitjes. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van de heerlijkste maaltijden.

Vragen en reserveren

Imminkhoeve 
Lemelerweg 41
8148 PB Lemele Contactformulier
reserveringen@imminkhoeve.nl
0572-331284