Imminkhoeve

Werkzaamheden Hallehuis afgerond

Onze accommodatie het Hallehuis is vernieuwd! Na hard werken kunnen dit weekend de eerste gasten in het Hallehuis worden ontvangen.
Binnen is alles geschilderd, enkele vloeren zijn vervangen en de kamers op de begane grond zijn opnieuw ingericht. Ook de bijbehorende badkamers zijn voorzien van nieuw sanitair.
Met het afronden van deze werkzaamheden heeft het Hallehuis een nieuwe en frisse uitstraling gekregen!

Over het Hallehuis
Het Hallehuis is een vrijstaande, sfeervolle Saksische herenboerderij. De boerderij is ruim opgezet, waardoor een grote groep (maximaal 41 personen) in deze accommodatie kan verblijven. Het Hallehuis heeft een ruim privéterras. Deze is volledig omheind en ligt bovendien op het zuiden! De accommodatie heeft een gezellige sfeer, in het bijzonder door de knusse open haard. Ook is er een aparte eetzaal en een woonkamer die kan worden omgetoverd tot recreatiezaal. Op de begane grond is een echte snoezelbadkamer te vinden!

Meer informatie
Wilt u meer informatie ontvangen of weten wat de mogelijkheden zijn voor reserveringen dan kunt u contact met ons opnemen via reserveringen@imminkhoeve.nl of telefoonnummer 0572 – 331 284 (keuze 1).

Lees ook...

Ander nieuws