Imminkhoeve

Zorg- en Leefstijlhotel

2020 wordt een jaar waarin ideeën en uitgesproken intenties werkelijkheid worden. Imminkhoeve slaat een nieuwe weg in. We hebben ontdekt dat er een grote behoefte bestaat voor een centrum voor herstel en revalidatie.

Het prachtige landgoed van Imminkhoeve wordt een erkend zorg- en leefstijlhotel. Imminkhoeve wordt een plek waar mensen op comfortabele wijze en in alle rust kunnen herstellen en revalideren, een plek waar care en cure samenkomen. Imminkhoeve wordt van betekenis voor een grote groep mensen met een zichtbare én niet zichtbare beperking.

Vanaf dit jaar zijn wij gespecialiseerd in voeding en leefstijl bij obesitas, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. We kunnen vanaf nu de juiste begeleiding en zorg bieden zodat mensen (weer) gezonder kunnen leven. We geven ze de tools mee om weer de regie over het leven terug te krijgen We gaan werken met GLI TOTAAL, een evidence-based programma wat door het RIVM is erkend als gecombineerde leefstijl interventie.

Uiteraard blijft Imminkhoeve gasten ontvangen voor een zorgeloze vakantie en zal Imminkhoeve de rol van centrale ontmoetingsplek innemen. Een plek waarbij zorg en hospitality samen komen.

Lees ook...

Ander nieuws