Familiehuis Brink

Genieten met het hele gezin

Familiehuis Brink

Familiehuis Brink is écht gezellig. Je voelt je echt thuis als je verblijft in Familiehuis Brink en dat is toch heerlijk op vakantie? Dit huis is geschikt voor vier tot dertien personen en is aangepast voor 1 of 2 personen die minder valide zijn.

Meer info

Over Familiehuis Brink

Het Familiehuis Brink is ideaal voor gezinnen die behoefte hebben aan een vakantie met zorg. Natuurlijk is er nog de mogelijkheid tot extra zorg. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! 

Vragen?

Veelgestelde vragen

Een annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding wanneer je door bijv. ziekte of een sterfgeval de vakantie moet annuleren of afbreken. Een annuleringsverzekering dien je meestal binnen zeven dagen na het boeken van de vakantie af te sluiten via gespecialiseerde verzekeraars zoals Unigarant of Allianz Global Assistance.

Je kunt overwegen een reisverzekering af te sluiten. Eventuele medische kosten vallen in Nederland gewoon onder jouw zorgverzekering. Als je veel dure spullen meeneemt, is het misschien verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Controleer ook of de dekking voldoende is.

In het Landhuishotel is een vaste beamer aanwezig die je kunt gebruiken. Er is ook een losse beamer met scherm te huur.

Ja, in alle accommodaties is draadloos internet (Wifi) aanwezig. Bij aankomst ontvang je het wachtwoord dat nodig is om toegang te verkrijgen.

Reserveren

Familiehuis Brink

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Vragen?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag!