Hallehuis

Ruim verblijf met privéterras

Hallehuis

Het Hallehuis is een vrijstaande Saksische herenboerderij. Het privéterras is volledig omheind en ligt bovendien op het zuiden! Als het weer even tegenzit, heb je zelfs een eigen open haard om op te warmen. Doordat deze boerderij ruim is opgezet, is verblijven met een grote groep geen probleem. Je kunt hier overnachten met groepen tot 41 personen. 

Meer info

Over het Hallehuis

Vragen?

Veelgestelde vragen

Een annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding wanneer je door bijv. ziekte of een sterfgeval de vakantie moet annuleren of afbreken. Een annuleringsverzekering dien je meestal binnen zeven dagen na het boeken van de vakantie af te sluiten via gespecialiseerde verzekeraars zoals Unigarant of Allianz Global Assistance.

Je kunt overwegen een reisverzekering af te sluiten. Eventuele medische kosten vallen in Nederland gewoon onder jouw zorgverzekering. Als je veel dure spullen meeneemt, is het misschien verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Controleer ook of de dekking voldoende is.

In het Landhuishotel is een vaste beamer aanwezig die je kunt gebruiken. Er is ook een losse beamer met scherm te huur.

Ja, in alle accommodaties is draadloos internet (Wifi) aanwezig. Bij aankomst ontvang je het wachtwoord dat nodig is om toegang te verkrijgen.

Reserveren

Hallehuis

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ

Vragen?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag!