Opkamer

Alle rust en ruimte om te genieten

Opkamer

De Opkamer heeft acht slaapkamers en is geschikt voor acht tot twaalf personen. Er zijn meerdere badkamers en toiletten aanwezig. Ga gezellig koken in je eigen keuken of kom genieten in ons restaurant. De huiskamer van de Opkamer is gezellig en traditioneel ingericht, perfect voor een knusse avond.

Meer info

Over Opkamer

De Opkamer is ideaal voor kleine groepen die gebruik willen maken van de speciale faciliteiten van Imminkhoeve. 

Vragen?

Veelgestelde vragen

Een annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding wanneer je door bijv. ziekte of een sterfgeval de vakantie moet annuleren of afbreken. Een annuleringsverzekering dien je meestal binnen zeven dagen na het boeken van de vakantie af te sluiten via gespecialiseerde verzekeraars zoals Unigarant of Allianz Global Assistance.

Je kunt overwegen een reisverzekering af te sluiten. Eventuele medische kosten vallen in Nederland gewoon onder jouw zorgverzekering. Als je veel dure spullen meeneemt, is het misschien verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Controleer ook of de dekking voldoende is.

In het Landhuishotel is een vaste beamer aanwezig die je kunt gebruiken. Er is ook een losse beamer met scherm te huur.

Ja, in alle accommodaties is draadloos internet (Wifi) aanwezig. Bij aankomst ontvang je het wachtwoord dat nodig is om toegang te verkrijgen.

Reserveren

Opkamer

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Vragen?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag!