Schaapskooi

Geniet van het landelijke uitzicht

Schaapskooi

De Schaapskooi is een volledig aangepaste groepsaccommodatie. Het privéterras kun je volledige afsluiten voor veiligheid en privacy. Als je verblijft in de Schaapskooi heb je een prachtig uitzicht over de weilanden van het Vechtdal. De accommodatie heeft een gezellig sfeer met een fris en speels interieur.

Meer info

Over Schaapskooi

Vragen?

Veelgestelde vragen

Een annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding wanneer je door bijv. ziekte of een sterfgeval de vakantie moet annuleren of afbreken. Een annuleringsverzekering dien je meestal binnen zeven dagen na het boeken van de vakantie af te sluiten via gespecialiseerde verzekeraars zoals Unigarant of Allianz Global Assistance.

Je kunt overwegen een reisverzekering af te sluiten. Eventuele medische kosten vallen in Nederland gewoon onder jouw zorgverzekering. Als je veel dure spullen meeneemt, is het misschien verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Controleer ook of de dekking voldoende is.

In het Landhuishotel is een vaste beamer aanwezig die je kunt gebruiken. Er is ook een losse beamer met scherm te huur.

Ja, in alle accommodaties is draadloos internet (Wifi) aanwezig. Bij aankomst ontvang je het wachtwoord dat nodig is om toegang te verkrijgen.

Reserveren

Schaapskooi

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Vragen?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag!