Voorhuis

Genieten van een landelijke vakantie

Voorhuis

De ruime kamers op de begane grond van het Voorhuis zijn volledig aangepast. Daardoor is deze accommodatie uitermate geschikt voor groepen met rolstoelgebruik. Doordat er maximaal 14 personen in het Voorhuis kunnen verblijven, is dit huis geschikt voor kleine gezelschappen.

Meer info

Over Voorhuis

Het Voorhuis is ideaal voor een zorgeloos verblijf met een kleine groep.


Vragen?

Veelgestelde vragen

Een annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding wanneer je door bijv. ziekte of een sterfgeval de vakantie moet annuleren of afbreken. Een annuleringsverzekering dien je meestal binnen zeven dagen na het boeken van de vakantie af te sluiten via gespecialiseerde verzekeraars zoals Unigarant of Allianz Global Assistance.

Je kunt overwegen een reisverzekering af te sluiten. Eventuele medische kosten vallen in Nederland gewoon onder jouw zorgverzekering. Als je veel dure spullen meeneemt, is het misschien verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Controleer ook of de dekking voldoende is.

In het Landhuishotel is een vaste beamer aanwezig die je kunt gebruiken. Er is ook een losse beamer met scherm te huur.

Ja, in alle accommodaties is draadloos internet (Wifi) aanwezig. Bij aankomst ontvang je het wachtwoord dat nodig is om toegang te verkrijgen.

Reserveren

Voorhuis

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ

Vragen?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag!