Landhuis

Genieten met het hele gezin

Landhuis

Het hotel, Landhuis, heeft alle voorzieningen voor mensen die extra zorg nodig hebben. De hotelkamers zijn volledig aangepast en voorzien van hoog-laag bedden. De lounge met een knusse haard en diverse zitjes maken het landhuis heel sfeervol en gezellig! Bijzonder aan het Landhuis is de snoezelbadkamer die u naast uw eigen aangepaste badkamer kunt gebruiken. Deze staat helemaal in het teken van pure ontspanning. U kunt ook gebruik maken van diverse hulpmiddelen die op locatie aanwezig zijn. Het Landhuis is ook in z’n geheel te boeken.

Meer info

Over Landhuis

Het Landhuis is rolstoeltoegankelijk met alle voorzieningen voor mensen die (extra) zorg nodig hebben. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! 

Vragen?

Veelgestelde vragen

Een annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding wanneer je door bijv. ziekte of een sterfgeval de vakantie moet annuleren of afbreken. Een annuleringsverzekering dien je meestal binnen zeven dagen na het boeken van de vakantie af te sluiten via gespecialiseerde verzekeraars zoals Unigarant of Allianz Global Assistance.

Je kunt overwegen een reisverzekering af te sluiten. Eventuele medische kosten vallen in Nederland gewoon onder jouw zorgverzekering. Als je veel dure spullen meeneemt, is het misschien verstandig om een reisverzekering af te sluiten. Controleer ook of de dekking voldoende is.

In het Landhuishotel is een vaste beamer aanwezig die je kunt gebruiken. Er is ook een losse beamer met scherm te huur.

Ja, in alle accommodaties is draadloos internet (Wifi) aanwezig. Bij aankomst ontvang je het wachtwoord dat nodig is om toegang te verkrijgen.

Reserveren

Landhuis

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Vragen?

Neem contact met ons op en wij beantwoorden jouw vraag!